Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Sanitat busca empresa per a mantindre els seus equips per 92 milions d'euros

La Conselleria licita el contracte del servei de manteniment integral de productes sanitaris, equipament i accessoris en centres sanitaris

El contracte està dividit en 21 lots i el període d'execució és de 24 mesos, amb possibilitat de pròrroga de fins a 36 mesos

Aparells en una de les sales d'UCI COVID de l'Hospital General de València, en una imatge d'arxiu. Germán Caballero

La Conselleria de Sanitat ha publicat en la plataforma de contractació del sector públic la licitació del servei de manteniment integral dels productes sanitaris, equipament d'ús sanitari i altres accessoris dels centres dependents de la Conselleria.

Es tracta d'un contracte mixt, ja que inclou prestacions pròpies del contracte de servei, com el manteniment dels equips electromèdics i de subministrament, relatiu a les peces de recanvi per reparacions.

Dividit en 21 lots

El contracte es divideix en 21 lots i el període d'execució és de 24 mesos, amb possibilitat de pròrroga de fins a 36 mesos. El valor estimat d'aquest ascendeix a més de 92 milions d'euros, excloent-ne l'IVA i incloent-hi possibles pròrrogues i modificacions.

L'àmbit d'aplicació en el qual es prestarà el servei és en tots els departaments de salut adscrits a la Conselleria de Sanitat i altres centres no departamentals situats en el seu àmbit geogràfic, com ara els hospitals d'atenció a pacients crònics i de llarga estada, centres de transfusió, centres de salut pública, centres de salut, consultoris auxiliars i consultoris d'estiu.

Compartir el artículo

stats