Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Gandia homenatja en Fira i Festes les seues Falles i Setmana Santa

Les dues entitats seran protagonistes de l'Acte Cívic del 2 d'octubre al palau Ducal

Una processó de Setmana Santa a Gandia XIMO FERRI SASTRE

Les Falles i la Setmana Santa de Gandia seran condecorades per l'Ajuntament amb motiu de la seua declaració com a festa d'interés turístic nacional. Serà durant l'Acte Cívic que tindrà lloc el pròxim 2 d'octubre en el marc de la Fira i Festes al palau Ducal.

L'alcalde, José Manuel Prieto, ha declarat que "és el moment de reconéixer i retre homenatge a dues de les maneres de transmetre de generació en generació el valor de les nostres tradicions, de la nostra identitat, i la importància que tenen aquestes celebracions per a la producció exterior a més del seu pes econòmic i social a Gandia". 

Per a la primera autoritat local "és important entendre les seues singularitats i el seu caràcter associatiu. Característiques que ens ajuden a guanyar en projecció gràcies a un treball col·lectiu que ens permet engrandir entre tots els nostres grans esdeveniments".

La Setmana Santa de Gandia va rebre el reconeixement com a festa d'interés turístic nacional l'any 2019, mentre que el nomenament de les Falles és molt més recent, ja que es va donar a conéixer el passat 7 de setembre. 

Compartir el artículo

stats