Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El Tio de la Porra ordena que Gandia estiga de festa

El popular personatge buida els col·legis perquè tota la ciutat gaudisca dels seus quatre dies de Fira i Festes

197

Així ha arrancat la Fira i Festes de Gandia 2023

El Tio de la Porra ha irromput un any més als col·legis de tota la ciutat de Gandia per a traure els xiquets i les xiquetes dels centres i convidar-los a gaudir de quatre dies de festa. La tradició s'ha complit i, després de rebre l'ordre de l'alcalde, José Manuel Prieto, les bandes de tambors han complit la seua missió.

A les 9 en punt del matí les autoritats locals han compartit els primers compassos del so dels tambors a la plaça Major, i a partir d'ací la missió ha consistit a desplaçar-se, d'un en un, per tots els col·legis, on s'han viscut les habituals escenes de sorpresa, incredulitat i alegria per part dels més menuts.

La Fira i Festes de Gandia, que es prolongarà fins dilluns que ve, és un enorme escenari en el qual perdre's amb activitats lúdiques, culturals, musicals i d'atraccions que converteix la capital de la Safor en un formiguer. Enguany la festa arranca amb temperatures per damunt del que és habitual en aquestes dates, i les previsions indiquen que continuarà fent calor.

Compartir el artículo

stats