Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Nous arbres a la plaça de l'Ajuntament pel 9 d'Octubre

5

Reforma de jardineria a la plaça de l'Ajuntament Fotos: Ayto Vlc

El Servei de Parcs i Jardins ha dut a terme tasques de poda, replantejament i millora en l'arbratge i la vegetació de la plaça de l'Ajuntament amb motiu de la festivitat del 9 d’Octubre. L'objectiu és, segons el mateix consistori, "que la plaça lluïsca durant els actes previstos per a celebrar la festa de la Comunitat Valenciana". 

En concret, en aquestes setmanes prèvies a la festivitat, els operaris municipals han controlat la vegetació dels tarongers que hi ha a la vorera de l'Ajuntament, s'ha abatut un arbre sec i s'han plantat arbres nous als escocells buits, s'han refaldat les plantes, s'han eliminat restes de terra, s'han col·locat teles per a impedir el creixement de l'herba, s'han cobert els escocells amb paviment de cautxú permeable de color rogenc i s'han retirat les restes de paviment de graves per a drenar. 

A més, la plaça tindrà el 9 d’Octubre una nova palmera datilera (Phoenix Dactylifera) al centre de la plaça i un arbre de l'amor (Cercis Siliquastum) a la vorera de Correus. 

En aquests moments els treballs estan en marxa i finalitzaran en els pròxims dies.

Compartir el artículo

stats