Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

València estudiarà la delimitació d'espais lliures de fums en places, parcs i jardins

L'alcaldessa analitzarà amb l'Associació Espanyola de Lluita Contra el Càncer els punts més sensibles per a xiquets i majors

María José Catalá i Carlos Mazón a la nova seu de l'AECC. Levante-EMV

L'alcaldessa de València, María José Catalá, ha anunciat dimarts, durant la visita a la nova seu a València de l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC), que l'Ajuntament estudiarà la creació d'espais lliures de fum en algunes places, parcs i jardins de la ciutat, especialment els vinculats a la infantesa.

Catalá ha explicat sobre aquest tema que l'Ajuntament pren l'exemple de l'Associació Espanyola contra el Càncer, que ha considerat espai lliure de fum la plaça que limita amb aquesta seu perquè és una zona que té un parc infantil.

Treball amb l'AECC

En aquest sentit, s'ha compromés amb l'AECC a estudiar en quins llocs de la ciutat hi ha entorns que hagen de generar hàbits saludables amb espais lliures de fum com en més places en les quals hi haja un parc infantil o una zona d'exercicis per a persones majors.

"Cuidarem els espais de la ciutat perquè siguen saludables, especialment els vinculats a la infantesa, perquè l'Ajuntament pot i ha de col·laborar més amb l'associació i aquest ajuntament estarà a l'altura. Ens n'anem amb deures", ha assenyalat.

En aquest sentit, ha recalcat que vol acordar amb l'AECC quins espais estaran lliures de fum. "Ha de ser una iniciativa de l'Ajuntament amb l'Associació perquè ells són els que més en saben, els que millor han treballat històricament en aquesta matèria i els que millor suport em poden donar", ha postil·lat.

Compartir el artículo

stats