UGT guanya les eleccions de Fertiberia a Sagunt

El sindicat aconsegueix 5 representants d'un total de 9

EESS Fertiberia.

EESS Fertiberia. / Levante-emv

Laura Cabezas

El sindicat UGT es va imposar ahir com el sindicat majoritàriament triat per les treballadores i els treballadors de Fertiberia a la seua planta de Sagunt, amb 5 representants d'un total de 9.

Des del sindicat indiquen que "la secció d'UGT-Fica i els representants anteriors han fet un gran treball en la defensa dels drets i les llibertats de la plantilla, i per este motiu ha sigut el sindicat triat per a liderar el Comité d'Empresa".

Així mateix, agraeixen la confiança depositada en ells per als pròxims 4 anys i apunten que "la nostra intenció és continuar lluitant i treballant tots els dies en la defensa de la totalitat de la plantilla".

El grau de participació de les eleccions ha sigut alt, ja que ha sigut l'any que "més mobilització han tingut les votacions", segons assenyalen des del sindicat. Hi ha participat més del 85 % de la plantilla, amb un total de 66 vots al sindicat de la UGT, 46 a les CCOO i 3 al CSIF.

Representació

Fa 4 anys es van triar 9 representants igual que ara. En aquella ocasió, es van presentar dos sindicats, i en esta ocasió, per al mateix nombre de representants, s'han presentat candidatures per tres sindicats, UGT, CCOO i CSIF, amb un resultat de 5 d'UGT i 4 de CCOO, i el CSIF sense representació.

Suscríbete para seguir leyendo