Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Alzira ofereix un reconeixement als millors estudiants del curs passat

Alzira ofrece un reconocimiento a los alumnos con los mejores expedientes

Alzira ofereix un reconeixement als alumnes amb els millors expedients Perales Iborra

Para ver este vídeo suscríbete a Levante-EMV o inicia sesión si ya eres suscriptor.

Alzira ofereix un reconeixement als alumnes amb els millors expedients Óscar García. Alzira

L'Ajuntament d'Alzira va oferir dimecres un acte de reconeixement públic a més de 140 alumnes dels diferents nivells que van completar el curs passat amb els millors expedients acadèmics en els diferents centres de la ciutat. Es tracta de 82 alumnes de Primària, 30 de Secundària, 23 de Batxillerat, 6 de cicles formatius i 2 de l’Escola d’Adults.

La regidora d'Educació, Virtuts Piera, va subratllar l'esforç d'estos estudiants que no sols han destacat en competències, sinó que també s'han compromés amb el seu procés formatiu, cosa que, va dir, suposa una gran satisfacció per als progenitors, els docents i “la societat”. 

86

Els millors moments del reconeixement als millors expedients acadèmics d'Alzira

L'alcalde d'Alzira, Alfons Domínguez, va encapçalar una àmplia representació institucional i, després de destacar la importància de l'educació en xiquets i joves, va animar els estudiants a no defallir en l'objectiu d'aconseguir els seus somnis.

Dues alumnes de Xúquer Centre Educatiu i del CEIP García Lorca van intervindre en nom dels alumnes guardonats i van agrair el reconeixement de l'Ajuntament i també el treball dels docents que, amb la seua activitat diària, sembren llavors que en alguns casos poden marcar el futur dels seus alumnes.

Compartir el artículo

stats