El conseller de Sanitat dona positiu en covid i cancel·la la seua agenda

Marciano Gómez va cancel·lar ahir la seua participació en la jornada de salut de Levante-EMV i no la reprendrà fins dijous com a mínim 

El conseller de Sanitat, Marciano Gómez.

El conseller de Sanitat, Marciano Gómez. / ED

Mireia Bru

El conseller de Sanitat, Marciano Gómez, ha cancel·lat la seua agenda fins dijous després de donar positiu en covid, segons han assenyalat les fonts del departament a l'agència EFE. Ahir a la vesprada, el responsable de Sanitat va cancel·lar la seua participació en la jornada "València: Ciutat de la Salut", una trobada per a parlar del sector, la seua gestió i perspectives organitzada per Levante-EMV. Era l'encarregat de realitzar l'obertura institucional de la jornada. Pel que sembla, Gómez es troba a casa i "està bé". 

El positiu en coronavirus l'ha confirmat també este matí el president Carlos Mazón, en un acte a l'hospital la Fe al qual el conseller Marciano Gómez tampoc havia pogut acudir. 

Repunt de les infeccions respiratòries

La incidència d'infeccions respiratòries agudes (IRA) per covid a la Comunitat Valenciana quasi s'ha triplicat en l'última setmana fins a arribar als 34,7 casos per cada cent mil persones, davant dels 11,8 casos de la setmana anterior. Els especialistes apunten als diversos festius del mes de maig i a un creixement de l'activitat social i el contacte amb altres persones amb l'arribada de la primavera. 

Suscríbete para seguir leyendo