Rafeta Díez torna a triomfar després de la seua lesió

El pilot de Tavernes reapareix amb èxit després de més de dos mesos d'inactivitat

 

Rafeta Díez, en el més alt del podi

Rafeta Díez, en el més alt del podi / Levante-EMV

Pepe Juan

Rafeta Díez torna a guanyar després de la fractura de clavícula que va patir el passat 17 març, que l'ha obligat a estar més de dos mesos sense pujar-se a una moto fins diumenge passat, 2 de juny, en el Fast Circuit València de Cheste.

El pilot de Tavernes acudia a esta prova amb la intenció de provar-se després de la inactivitat competitiva, però va donar la sorpresa en guanyar la carrera que, a més, li servix per a afrontar de la millor manera possible la carrera nocturna del pròxim dissabte a Albaida.

Després de classificar-se segon en els entrenaments cronometrats, el pilot valler va fer una molt bona eixida en la carrera passant a ser primer i escapant-se per a liderar la prova en solitari fins a completar les 20 voltes.

"Em costa assumir-ho, però estic molt content amb la victòria que dedique als meus patrocinadors i a Mobles Durá i La Levantina, per voler donar-nos suport també", apunta el mateix Díez.

Amb este resultat, Rafeta Díez seguix líder del Campionat de la Comunitat Valenciana de Motociclisme en velocitat en la categoria de 80 centímetres cúbics automàtiques-GP. La seua pròxima prova serà el dissabte 8 juny en horari nocturn.

Suscríbete para seguir leyendo