L'oratge

Alerta taronja per pluges i graníssol a València

En la resta de la Comunitat Valenciana també estan actius els avisos per pluges i tempestes de nivell groc 

Fortes pluges a l'altura de Cheste

L. P.

Després d'uns mesos d'abril i maig especialment càlids i secs a la Comunitat Valenciana, per fi van arribar les pluges el cap de setmana. Les precipitacions que es van registrar al llarg de la vesprada i de la nit de dissabte van ser fortes. De fet, algunes localitats de l'interior de la província de València van arribar a acumular més de 30 litres per metre quadrat en menys d'una hora. 

El tiempo en la Comunitat Valenciana anuncia lluvias con tormenta e incluso granizo para este fin de semana, según la previsión de la Aemet.

L'oratge a la Comunitat Valenciana anuncia pluges amb tempesta i fins i tot graníssol per a este cap de setmana, segons la previsió de l'Aemet. / FRANCISCO CALABUIG

Tal com va informar el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat Valenciana 112 CV, i després de les tempestes registrades dissabte, diumenge les precipitacions van donar una treva. 

No obstant això, dilluns van tornar les precipitacions, i hui l'Agència Estatal de Meterorología (Aemet) ha decretat l'alerta taronja a l'interior València i l'alerta groga en la resta de la província per tempestes, i ha comunicat que estan previstes arruixades i tempestes, que seran localment fortes i probablement estaran acompanyades de graníssol durant la segona mitat del dia. 

Suscríbete para seguir leyendo