Burjassot rep el llibre 'Benimàmet Poble'

La publicació fa un recorregut pels anys de treball i lluita de l'entitat

Protesta veïnal a Benimàmet

Protesta veïnal a Benimàmet / Francisco Calabuig

L'Ajuntament de Burjassot rebrà, de mans de la Comissió Promotora per a l'Entitat Local Menor de Benimàmet, creada l'any 1996, un llibre commemoratiu d'història en el qual es fa un recorregut pels anys de treball i lluita de l'entitat. L'acte tindrà lloc el dilluns 17 de juny a les 11.30 hores al Saló de Plens de l'Ajuntament de Burjassot.

El llibre, Benimàmet Poble, arreplega la història de Benimàmet, les persones protagonistes d'esta, anècdotes… i el procés de creació de l'expedient presentat a l'Ajuntament de València l'any 2001 per a la formalització de la seua segregació i la seua conversió en entitat local.

La Comissió va comptar amb el suport, indiscutiblement, del poble de Benimàmet, juntament amb el dels pobles veïns, Burjassot i Paterna, que van aprovar en els seus plens municipals una carta de suport a la seua acció reivindicativa sent alcaldes José Luis Andrés Chavarrías i Francisco Borruey.

En l'acte també estaran presents representants de l'Ajuntament de Paterna que rebran igualment un exemplar de la publicació.

Suscríbete para seguir leyendo