Música, teatre i poesia en femení a Sagunt

L'artista saguntina Marta Estal puja als escenaris una innovadora visió de l'obra d'Ovidi Heroidas Cartas y Cantos de las heroínas

Teatre de Begoña

Teatre de Begoña / Ajuntament de Sagunt

L'obra teatral Heroidas Cartas y Cantos de las heroínas puja a l'escenari del Teatre de Begoña del Port de Sagunt de la mà de l'artista saguntina Marta Estal, este divendres, 14 de juny, a les 20.30 hores. 

Música, teatre i poesia en femení plural: les cartes de les heroïnes mitològiques dialoguen amb l'òpera en una relectura contemporània de l'obra del poeta llatí Ovidi. El dolor, el desig, l'amor i la ràbia es donen cita en una proposta escènica que entrellaça peces per a soprano, baríton i piano amb escenes i monòlegs teatrals.

Música

Les paraules d'Ariadna, Medea o Helena es reflectixen en àries immortals de Händel, Mozart o Puccini per a bastir un pont musical i teatral entre el món grecollatí i la nostra actualitat més immediata. Del mite a la realitat, de l'origen al present, les heroides d'Ovidi travessen més de vint segles com a ressons de les veus de dones que reclamen justícia i igualtat.

Este esdeveniment s'emmarca en la programació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt i l'entrada és lliure fins a completar aforament.

Suscríbete para seguir leyendo