Olocau confecciona una xarxa per a celebrar el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI

En les dos sessions el taller participatiu ‘Teixint xarxa’

Reixeta amb els colors de l'arc de Sant Martí pel dia de l'orgull LGTBI a Olocau.

Reixeta amb els colors de l'arc de Sant Martí pel dia de l'orgull LGTBI a Olocau. / L-EMV

En la vesprada d'ahir va tindre lloc a l'Espai Cotreball d'Olocau la segona i última sessió del taller participatiu ‘Teixint xarxa’, una original iniciativa amb la qual veïns i veïnes han elaborat una xarxa amb els colors de l'arc de Sant Martí que es penjarà de l'Ajuntament el dissabte 29 de juny per a commemorar el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI.

Esta proposta ha estat organitzada per la Regidoria d'Igualtat i Dona amb la col·laboració del Pacte d'estat contra la violència de gènere i ha sigut impartida per Sofía González i Jabier Busturia, del col·lectiu d'educació artística Atelier del Huerto.

Tejiendo la red arcoíris en Olocau.

Teixint la xarxa arc de Sant Martí a Olocau. / L-EMV

Durant les dos jornades, l'activitat s'ha desenvolupat en un ambient de cordialitat i col·laboració entre els participants. Així, unes 20 persones han participat i ajudat a teixir un element que servirà com a símbol del compromís d'Olocau amb les reivindicacions del col·lectiu LGTBI, amb el respecte i amb la tolerància en la nostra societat.

La regidora Olga Brínquez i l'alcalde, Antonio Ropero, també han format part d'este taller, que, segons ha afirmat el primer edil, “mostra de nou que el nostre municipi és un referent en la lluita pels drets i les llibertats i per la igualtat, i que està unit en la lluita contra totes les manifestacions de discriminació i d'odi”. Així mateix, Rober ha volgut agrair a totes les persones que han participat “el seu esforç, la seua dedicació i la gran faena que han fet”.

Suscríbete para seguir leyendo