Moncada estrenarà una residència per a estudiants a partir de setembre

El nou allotjament disposa de 60 habitacions individuals i comptarà amb un hotel-boutique amb dotze estades més

L’alcaldessa, Amparo Orts, visita la nova residència d’estudiants de Moncada

L’alcaldessa, Amparo Orts, visita la nova residència d’estudiants de Moncada / A. M.

L’alcaldessa de Moncada, Amparo Orts, ha visitat les obres de la nova residència per a estudiants que obrirà les seues portes a la ciutat a partir del pròxim mes de setembre. El nou allotjament disposa de 60 habitacions individuals, en apartaments individuals o compartits, tots exteriors; així mateix, compta amb zones comunes, gimnàs, biblioteca, sala d’oci, sala de projeccions, cafeteria i bugaderia autoservici.

A més, les instal·lacions compten amb un hotel-boutique amb 12 habitacions, cada una d’elles inspirada en un cultiu diferent de l’horta, inspiració que s’apreciarà en el disseny i materials dels allotjaments.

Edifici històric

Situat en el cor del barri antic de Moncada, al carrer Isabel de Villena, entre els carrers Major i Pintor Sorolla, Tradere és un complex d’allotjaments format per una residència d’estudiants mixta d’obra nova i un hotel-boutique situat en un edifici històric protegit de 1781.

Tots dos allotjaments envolten un pati el centre del qual és un edifici monumental, que albergarà una cafeteria-restaurant, emplaçat en una vella almàssera d’oli.

Un projecte familiar

La directora del centre Loles Vilata va mostrar a l’alcaldessa i al regidor Martín Pérez els diferents espais del complex hoteler dirigit a atendre la creixent demanda d’allotjament universitari de Moncada.

La alcaldesa Amparo Orts visita la nueva residencia de estudiantes de Moncada.

L’alcaldessa, Amparo Orts, visita la nova residència d’estudiants de Moncada / A. M.

Vilata va explicar que Tradere és un projecte familiar fonamentat en la cultura i tradició valenciana, mentres que Orts va destacar “la precisió de la intervenció realitzada en un edifici que és patrimoni de Moncada, la casa de la família Gavarrot, coneguda popularment com la Finca Roja i que, a partir de setembre, amb la seua obertura, serà un referent per a estudiants del campus universitari i els veïns de Moncada”.

Suscríbete para seguir leyendo