Colofó al dècim aniversari del voleibol al Grau de Gandia

El CV Arenas de Gandia organitza un torneig mixt de pista i platja

La pista Paola Martínez del Grau on es disputen els partits

La pista Paola Martínez del Grau on es disputen els partits / Levante-EMV

Salva Talens Carbó

Després d’una intensa temporada 2023-2024, els equips del Club Arenas de Gandia finalitzen l’activitat del desé aniversari del voleibol al Grau de Gandia amb un torneig mixt de pista i platja.

Este dissabte, a la pista Paola Martínez del CEIP Joan XXIII, els equips federats del CV Arenas i els de la base Joan XXIII i Veles e Vents disputaran partits de categoria aleví, infantil, cadet i juvenil contra conjunts del CV Colmenar i del CV València, que són els clubs convidats a este esdeveniment.

Amb esta jornada de voleibol, el CV l’Arenas dona per conclosa una temporada en la qual ha tornat a lluitar per estar en el més alt en totes les categories i en la qual encara està en competició en la modalitat de voleibol de platja, ja que dissabte que ve es disputa l’autonòmic sub-15 femení a València i diumenge el sub-17 femení també en la capital del Túria.

El diumenge es donarà per conclòs el cap de setmana amb una jornada de convivència entre les jugadores de l’Arenas i del CV Colmenar.

A partir d’ací i a l’espera dels tornejos del 6 i 7 de juliol a València, el club tancarà el curs 23-24 i començarà a preparar l’exercici 24-25, en el qual comptarà amb els seus equips infantils i cadets en primera divisió per quart any consecutiu; es tracta de l’únic centre educatiu públic capaç d’aconseguir esta fita.

Suscríbete para seguir leyendo