L'Escola de Triatló Ontinyent aconseguix cinc podis a Manises

La nova edició del Triatló Cross Escolar, d'este passat cap de setmana, ha sigut organitzada per la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana

Representants de l'Escola Triatló Ontinyent en Triatló Cross Escolar

Representants de l'Escola Triatló Ontinyent en Triatló Cross Escolar / Escola Triatló Ontinyent

Este cap de setmana s'ha celebrat a la ciutat valenciana de Manises una nova edició del Triatló Cross Escolar, integrat en el calendari de proves dels Jocs Esportius organitzats per la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.

En esta ocasió, 18 xiquetes i xiquets de l'Escola del Triatló Ontinyent van participar en la competició, quedant el club valldalbaidí representat en totes les categories: juvenils, cadets, infantils, alevins, benjamins i multiesport.

Neus Baldo, en juvenils, va ser la primera classificada després de completar una carrera formada per 500 metres de natació, 7 quilòmetres de ciclisme de muntanya i 2.300 metres de carrera a peu. Jaume Gironés va ser primer en cadets, una categoria en què Laia Minguet va aconseguir la segona posició. Joan Puertos, en infantils, i Carles Soler, en alevins, també van pujar al segon escaló del podi.

Miguel Micó durante la carrera  en Mediterranea Triatlón de Castelló

Miguel Micó durant la carrera en Mediterranea Triatló de Castelló / Mediterranea Triatló de Castelló

Quant al grup d'adults del Triatló Ontinyent, el triatleta Miguel Micó va ser present al Mediterranea Triatló de Castelló, la segona prova de la lliga que es disputa en les tres capitals de província valencianes. Després de nadar 350 metres en una mar mesclada, pedalar 10 quilòmetres i córrer 2.500 metres, Micó va travessar la meta en sexta posició de la seua categoria, Veterans 3. La tercera i última prova de la Mediterranea Triatló tindrà lloc el pròxim 14 de setembre a València.

Suscríbete para seguir leyendo