L’Ajuntament d’Almàssera commemorarà el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona el proper 25 de novembre amb un taller d’expressió emocional i inclusiva, on vol posar el focus en el lenguatge corporal com a eina per a treballar per a aconseguir l’igualtat.

L’activitat, organitzada per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Almàssera, tindrà lloc el dimecres 25 de novembre a les 17:30 hores en el Centre Cultural d’esta localitat de l’Horta Nord.

El taller està obert per a xiquets i xiquetes de sis a 12 anys que hauran d’estar acompanyats per un adult i estarà restringit a un aforament limitat a 20 menors. L’objectiu és educar a estos xiquets i xiquetes en valors que promouen l’igualtat plena en tots els àmbits socials.

Per a participar en el taller cal reservar lloc enviant un SMS o Whatsapp al número de telèfon de Cultura habilitat per l’ajuntament 672736998 indicant el nom del menor i de l’adult que l’acompanyarà. També s’hauran de respectar les mesures anticovid com utilitzar mascareta, desinfectar-se les mans i mantindre la distància.