Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

opinión

la visita electoralista de fabra a picassent

El president de la Generalitat, Alberto Fabra, convidat pel grup municipal del Partit Popular, ha visitat el Mercat de Picassent en un acte purament electoralista.

Llàstima que els militants del PP local, partit que ara s'anomena «Populares de Picassent», amb la seua candidata al capdavant, Inmaculada Guaita, no li ensenyaren també l'estació de metro, i així, el molt Honorable haguera pogut comprovar de primera mà la pèssima freqüència de trens que passen per Picassent. La candidata Guaita, també podia haver-lo portat al centre de salut per comprovar les deficiències de l'edifici, inclús l'espai reservat i buit on estava, fins fa dos anys, l'ambulància les 24 hores.

També haguera estat bé una visita al col·legi d'Espanya per comptar i entrar a les aules prefabricades així com ensenyar-li els terrenys per a la construcció del col·legi número 4. Una zona que ja fa uns quants anys l'ajuntament va cedir a la Generalitat per construir una nova escola pública que, des de fa massa temps, és més que necessària.

Esports i infraestructures. Així mateix, la ruta haguera pogut continuar pel col·legi Sant Ignasi, el qual, necessita urgentment una reforma general i, de pas, hagueren vist el pavelló esportiu, en el seu dia tantes vegades sol·licitat pels pares i mares a la Generalitat i que, al final, va construir l'Ajuntament de Picassent.

Com a final de la visita, la senyora Guaita deuria haver-li fet una volta en cotxe al president Fabra per la carretera de Picassent a Torrent, «la travessa», per comprovar el trànsit de cotxes i autobusos que suporta esta carretera i que, any rere any, es nega a ampliar, així com també haguera estat bé fer una ullada als polígons de la Coma i Juan Carlos I, que estan buits perquè no ens han fet les connexions oportunes per tindre uns bons accessos a l'autovia.

Però no, això per al Partit Popular de Picassent i per a Alberto Fabra no és important, ni els interessa. Simplement, per a ells és indiferent el benestar, la qualitat de vida i les reivindicacions dels veïns i veïnes de Picassent, sols busquen la foto i el somriure.

Nosaltres, des del grup socialista no parem ni pararem de reivindicar-li a Fabra el que és just i necessari per a Picassent.

Compartir el artículo

stats