Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

més de 100 dies de govern

Duguem més de 100 dies de legislatura i com sol ser tradició -diuen alguns- deixem als nous governs marge per poder fer oposició, realment en 100 dies i sense diners a les partides pressupostàries, és suficient? No, no podríem fer realitat els nostres programes per moltes ganes que li posem, però tranquils, ve el nou pressupost, al gener començarem a jugar amb el nostre pressupost i aleshores sí, començarem a complir amb el nostre programa.

Gràcies a les eleccions del maig, ens hem trobat un panorama als contes de l'Ajuntament propi d'un govern, improvisador, irresponsable i negligent, que després de no fer res en quatre anys s'ho ha gastat tot en fer una campanya de merda, campanya que no els ha servit de res, ja estaven sentenciats a la gelada bancada de l'oposició, pareix ser, que això ho hem vist tots, menys els afectats.

Sabeu, una vegada reunides totes les factures sense retenció pressupostaria de l'anterior govern , sumen quasi 100.000 euros, això vol dir, que tenim un munt de factures, allí parades, perquè no hi ha fons per pagar-les.

Amb totes estes dificultats per poder governar, que considerem que no és el mateix que administrar, estem fent-ho, durant els més de 100 dies que han passat, ens hem dedicat a gestionar un Ajuntament viciat per polítiques brutes, opaques i poc democràtiques. Gestions a base de favors a uns i altres, amiguets i amiguetes, que venen i et diuen -és que açò abans era així- i tu comences a veure clar el perquè de la gran davallada del PP, això que des de l'oposició et podies imaginar, es fa realitat.

Mentrestant, una banda de l'oposició, continua, com un gos en ràbia, queixant-se de tots i de tot, sense argument, sense alternativa, sense ganes, no ho feren quan estaven al govern ho van a fer ara a l'oposició? De moment no. Si no tenen ganes de treballar, com a mínim deixeu treballar.

Per la nostra banda, nosaltres seguirem, il·lusionats amb el canvi que estem duguent a terme, un poc fotuts perquè no va tan ràpid com volguérem, però les ganes les tenim intactes, i ho farem possible. Paraula de regidor.

Compartir el artículo

stats