«Pel Nadal regala cultura, regala't vindre al Bonic!». El TAMA acull durant els dies 26, 27 i 28 de desembre el XIII Cicle Bonic de Teatre Infantil. Una programació d'arts escèniques dirigida al públic familiar que enguany ret un homenatge al compositor Carlos Santos i a l'entranyable món dels contes i el circ nadalenc. El cicle inclou tres espectacles de primera per divertir i fer riure als més menuts de la casa. El proper dia 26, L'Horta Teatre presenta al TAMA l'espectacle musical Las 3 cerditas. Una versió molt moderna i diferent del tradicional conte dels tres porquets. Las 3 cerditas posa en escena una sorprenent i divertida revisió del clàssic infantil Els tres porquets.

El llop és un estrela de la cançó i les tres porquetes les seues fans. El banquet, per tant, està servit. No obstant açò, més d'una sorpresa en aquesta trepidant aventura farà que res succeïsca segons el previst. La música se sustenta en melodies i ritmes llatins. Un apartat musical i coreogràfic que dota de personalitat pròpia el muntatge allunyant-lo de l'estil Disney d'altres musicals.

La segona actuació tindrà lloc el dia 27 de desembre. La companyia basca Teatro Paraíso posa en escena Lunáticus Circus, una delícia d'espectacle amb una interpretació teatral del món del circ. És la història de dos gossos abandonats, Piru i Anton, i del Gat Ronroneador que dirigeix un circ a punt de ser embargat. Viuen en una ciutat on res funciona i la pobresa és absoluta. És l'època de la 'gran escassetat' en la qual, paradoxalment, els ogres viuen damunt de muntanyes d'or. Però, amb lluita i voluntat, troben una eixida a la seua dramàtica situació per construir un futur millor.

Finalment, el 28 de desembre, tancarà aquesta edició la companyia valenciana Los Sánchez amb l'obra «Tocatico-Tocatà». Una manera d'aproximar l'univers de Carles Santos als més menuts de la casa, amb música en directe. Premi al millor espectacle infantil en la Mostra de Teatre d'Alcoi 2017. L'obra transcorre una nit de pesca a la Mediterrània. A escena només el so de la mar nocturna. Al so del preludi del clau ben temperat de Bach, apareix un artefacte híbrid entre barca i piano. I d'ell sorgiran tots els elements que construiran l'espai escènic.