El Castell d'Alaquàs acollirà per sisè any consecutiu el Certamen Nacional de Teatre Escenalaquàs organitzat per la companyia Carabau Teatro i l'Ajuntament d'Alaquàs.

En aquest certamen tornem a trobar-nos amb la representació de peces de microteatre, microteatre infantil, representació de les tres obres a concurs i la representació d'una obra fora de concurs per inaugurar el certamen, presentant com a principal novetat el teatre de carrer, amb representacions de Carabau Teatro pels carrers d'Alaquàs.

El festival s'iniciarà el dimecres 27 de juny a les 22:30 h amb l'obra fora de concurs "Arsénico por compasión" a càrrec de Dinamo Taller Teatral.

El dijous 28 de juny a les 22:30 h es podrà veure la primera representació a concurs, serà "Casting" de la companyia Acciones Imaginarias.

Les representacions continuaran el divendres 29 de juny a les 22:30 h amb "Q" a càrrec de la companyia La Inestable 21.

El dissabte 30 de juny a les 22:00 h arribarà el torn de "El enfermo imaginario. Moliere" de la companyia Aimara Teatro, actuació que en finalitzar donarà pas a la cloenda del certamen i lliurament de premis.

En l'apartat de Microteatre podrem gaudir de diverses passades de les obres "El desayuno", "Emergencia. Una comedia de ascensor" i "Resguard personal", el divendres 29 i dissabte 30 de juny de 19 a 20:30 h.

Com a peça de Microteatre infantil es podrà gaudir de diverses passades de l'obra "Quijote", el dissabte 30 de juny de 11:30 a 13 h.

El preu de l'entrada per assistir al certamen és de 8 euros per representació, i si vols veure totes les representacions pots comprar el teu abonament per només 15 euros, gaudint gratuïtament del microteatre i microteatre infantil.