Les falles de Torrent estan d´enhorabona perquè ja coneixen el nom de les que seran les màximes representants de les falles 2019. Carmen Raga i Ortí i Leyre Gallego i Ruiz es convertiren en fallera major de Torrent i fallera major infantil de Torrent, respectivament. El acte, que es celebrà a l´àgora del Parc Central, fou màgic i inoblidable per a les 18 xiquetes i joves que es presentaven per a complir el seu somni, però sobretot per a les dos protagonistes que, en sentir el seu nom per part de l´alcalde Jesús Ros, que a més va ser l´encarregat d´obrir els sobres, s´emocionaren i van viure un moment únic.

L´alcalde Jesús Ros, acompanyat del regidor de Falles, José Antonio Castillejo, va ser el primer a felicitar les falleres majors i desitjar-los "un any ple d´emocions i que han de gaudir des del primer dia, representant la ciutat de Torrent i les festes falleres per tots els racons", destaca l´alcalde. Carmen que pertany a la comissió Carrer Toledo, i Leyre de la comissió Nicolau Andreu han sigut seleccionades pel següent jurat: Sales Tatay, Sofia Parra, Ximo Hernández, Alicia Moreno i Borja Sanz.

Durant l´acte es va projectar un vídeo de les nou candidates infantils i de les nou candidates grans que ballaven en un emblemàtic i reconegut lloc de Torrent com es el Centre Ambiental del Vedat. El vídeo és una continuació de les entrevistes de presentació que s´han gravat amb el nom de Camí d´un somni, on les candidates es presenten en una entrevista que es pot veure en el següent enllaç: http://bit.ly/2KO4qcN

Acomiadament de les falleres majors 2018

L´acte d´elecció s´encetà amb l´acomiadament de Maria Jesús Rincón i Prieto, fallera major de Torrent 2018; i Alexia Manzano i Muñoz, fallera major infantil de Torrent 2018. Les dos falleres pujaren a l´escenari per a agrair la tasca de totes les persones que han fet que les falles del 2018 queden sempre en el seu record. L´alcalde va dedicar unes paraules d´agraïment en nom de tota la ciutat i del món faller, tant a Maria Jesús, com a Alexia i a les seues corts d´honor.