La Plataforma pel Transport Públic de l'Horta Sud, des de la seua creació en 2012, està realitzant UNA MOBILITZACIÓ SENSE PRECEDENTS.

Ha sigut capaç de vertebrar, des del consens, les reivindicacions de les associacions veïnals d'Aldaia, Alaquàs, Xirivella, Barri del Crist i part de Mislata, unint també als seus respectius ajuntaments, desenvolupant una esforçada labor carregada de responsabilitat, amb les mires posades en el present i el futur, d'estos nuclis de població castigada per una mala política respecte al transport públic.

No ens anem a resignar, la nostra zona s'empobreix amb els preus actuals del bitllet, sobretot les dones, el 80 % del passatge, i la joventut que desitja estudiar o que treballa en precàries ocupacions, veuen retallades les seues possibilitats.

També les persones majors, amb les seues limitades pensions, no poden accedir a un abonament d'Or. No ho anem a consentir.

Ni som, ni volem ser un gueto.

La posada en marxa dels abonaments de transport per a la nostra zona, és d'allò més important, perquè influeix sobre el present i el futur de més de cent mil persones.

Exigim una solució equiparadora inmediata!! Si existix voluntat política: AÇÒ ÉS POSSIBLE !!

Coordinadora de Dones per la Igualtat de Xirivella

6-11-2018