Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Braç de gitano gegant i solidari

La pastisseria Garrido ha elaborat aquest dolç de 18 metres que es vendrà demà

Braç de gitano gegant i solidari a. a.

Fa uns anys que la Fira de Sant Blai d'Albal posa un accent molt especial a la solidaritat i a la lluita contra el càncer. Gràcies a la col·laboració de la Pastisseria Garrido d'Albal amb l'Ajuntament, durant l'esdeveniment, es posa a la venda un braç de gitano de 18 metres, la recaptació dels quals es destina a la Junta Local contra el càncer d'Albal que presideix María Ángeles Jordán.

La seua elaboració va començar a principis de setmana i es necessiten els següents ingredients: 60 kg de farina, 20 kg d'ametla molta, 40kg de cabell d'àngel, 10 kg de gemma i 30 litres d'ou batut, 30kg de sucre i 24 litres d'aigua.

El braç de gitano quedarà exposat en una carpa a l'altura de la plaça El Jardí, a partir del dissabte 2. El seu trasllat també és singular, tal com explica el seu creador, el pastís es confecciona en trossos de mig metre que es van assemblant després en l'exposició.

José Garrido viu aquests dies amb una sensibilitat especial, «per desgràcia sé el que és el càncer, l'he viscut en el meu entorn familiar, i per això col·labore amb la festa patronal, la lluita contra el càncer i la seua investigació és necessària», ens compta.

Compartir el artículo

stats