Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitat

Comerç i hostaleria fan pinya en Alaquàs

L'associació CAdA organitza la seua fira de comerç amb la participació d'Ahora, que oferirà tapes i degustacions d'arròs, amb oferta per a persones veganes i celíaques

Activitat de presentació d'Ahora Alaquàs. l-emv

Per primera vegada en la seua trajectòria, l'associació de comerciants d'Alaquàs CAdA tindrà en la seua fira d'estiu la col·laboració del nou col·lectiu constituït al poble en 2018 i que aglutina al sector de l'hostaleria i la restauració: Ahora Alaquàs.

El Parc de la Sequieta de la població serà l'escenari aquest dissabte, 8 de juny, de la Fira de Comerç, un espai on participaran vora 30 establiments de tots els sectors, a més d'habilitar-se una zona específica d'hostaleria on l'associació Ahora oferirà diverses tapes i una degustació d'arròs.

L'activitat començarà a les 11 hores de dissabte i culminarà a les 22 hores. Al llarg de la jornada, els establiments associats oferiran en les diferents casetes ofertes de serveis i productes, així com les seues novetats. Roba i complements, llibres i joc educatiu, negocis relacionats amb la bellesa i la salut i altres es donaran cita en la Sequieta dissabte.

De forma paral·lela, en la zona destinada a hostaleria, una representació d'Ahora oferirà quatre tipus de tapes «d'alta qualitat», entre les quals hi haurà oferta vegana i també per a persones celíaques. «Volem que cap persona se senta exclosa. Volem oferir una jornada de convivència, de comerç i de restauració. Els dos col·lectius tenim interessos comuns i establiments associats comuns. Per això, fomentar aquestes sinergies són bones per a les dues associacions i també per al poble.

D'altra banda, a migdia, Ahora oferirà diversos tipus d'arròs, entre els que estarà una paella de verdures. «Fins i tot una de les cerveses serà sense gluten», expliquen en l'organització de CAdA.

La fira serà la penúltima activitat en la temporada, donat que en el mes de juliol CAdA llançarà una campanya per a fomentar que augmente el nombre de persones que segueix el seu Whatsapp. «Es tracta d'una nova forma de comunicació per a informar de les campanyes i totes les iniciatives al poble», indiquen.

Compartir el artículo

stats