Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Xirivella trau al carrer el seu comerç

La plaça de Gerardo Garcés torna a convertir-se en un espai de trobada de diferents agents i propostes

Passarel·la de 2017 en Xirivella. A. X.

L'Ajuntament de Xirivella ha programat per al cap de setmana del 8 i el 9 de juny una nova edició de «Xirivella al carrer», que se celebrarà a la plaça Gerardo Garcés.

Es tracta d'una trobada festiva d'associacions i de comerços en què la ciutadania podrà disfrutar de música en directe i un fum d'activitats per a tota la família. Diversos comerços locals i entitats associatives participaran en la trobada amb demostracions i propostes, mentre que des del consistori s'han organitzat diferents jocs i activitats infantils i juvenils.

Del programa preparat per al dissabte 8 de juny, que tindrà lloc de vesprada entre les 18 h i la 1 h de la matinada aproximadament, destaca, a les 19.30 h, la passarel·la de moda organitzada per l'associació de comerciants del municipi, XiriComPra, activitat recuperada d'edicions anteriors de la Fira de Comerç de Xirivella. A més, aquest mateix dia la població disfrutarà, a les 23 h, d'una magnífica actuació de la Big Band, que estrenarà nou nom: Silvejazz. En el concert de presentació tocaran cançons de Ray Coniff, Steve Wonder, Glen Miller i Chuk Mangione, entre d'altres.

El diumenge 9 hi haurà activitats entre les 11 i les 14 hores i, novament, entre les 18 h i les 21 h. La jornada començarà a les 10 h amb una ruta amb bicicleta per l'horta (places limitades, cal inscripció prèvia). Hi destaquen el rocòdrom i l'espai d'aventura (d'11 h a 14 h) i l'espectacle-circ «Reparte amor», a les 19.30 h, d'Arritmados Circo, una actuació fresca amb una estètica desenfrenada que juga amb elements «vintage» i «kitsch» i en què es conjuga el circ i la interpretació musical. Aquest esdeveniment té com a finalitat fomentar l'activitat econòmica i social del municipi i, així, afavorir la creació de sinergies entre aquests sectors i generar experiències amb la ciutadania.

«Espai de convivència»

Michel Montaner, regidor en funcions de Comerç, anima a tots i totes a participar en aquesta nova edició de 'Xirivella al carrer': «Es tracta d'un espai de convivència a Xirivella on se celebraran diferents activitats per a donar a conéixer les associacions i els productes dels nostres comerços. Tot això en un ambient festiu dirigit a tota la població».

Per la seua part, Mónica Sánchez, regidora en funcions de Participació Ciutadana i Joventut, destaca «el gran teixit associatiu que té el nostre municipi. 'Xirivella al carrer' és una gran oportunitat per a presentar a la ciutadania les diferents associacions i compartir amb elles aquesta magnífica experiència. Per a enfortir aquest vincle, és indispensable la participació ciutadana».

Finalment, Ricard Barberà, alcalde en funcions de Xirivella: «Amb aquesta iniciativa, el nostre municipi torna a eixir al carrer per tal de mostrar el bo i millor del nostre poble. Una jornada que té l'objectiu de generar teixit associatiu i compartir experiències amb els diversos comerços locals i entitats associatives que hi participen».

Compartir el artículo

stats