Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La capitana cristiana que desfila per primera vegada

En els quatre anys que pertany a la comparsa El Cid, mai ha pogut desfilar per una operació fins ara

La capitana cristiana que desfila per primera vegada a. m.

Dolores Pons complirà la seua il·lusió enguany i a més per la porta gran. Membre de la comparsa cristiana El Cid des de fa quatre anys, no ha pogut desfilar cap any. «Em van operar i no he pogut eixir mai en la desfilada perquè no puc caminar molt bé. Jo volia participar de la festa i per això em vaig apuntar però en el meu lloc eixia la meua filla» explica Dolores, «per això, quan van anunciar que enguany ens tocava la capitania i semblava que ningú volia ser, em vaig oferir jo a ser capitana, per la qual cosa tots en la comparsa es van alegrar».

Així és com narra Dolores Pons com va ser decisió d'acceptar ser la capitana cristiana 2019 de Massanassa «perquè així puc eixir en la carrossa asseguda» , explica molt il·lusionada.

Parla amb la mateixail·lusió del seus vestit, encara que li va a costar un poc triar el adequat per a la festa i per a les valors de la seua comparsa cristiana.

«Vaig triar el segon que em vaig provar. Anarem a Villena a veure els vestits, i el primer no va acabar de convéncer-me, així que em vaig quedar amb el segon. És senzill, però li va molt bé a la nostra comparsa», explica molt contenta Dolores Pons, que culminarà l'entrada cristiana escoltada pel boato, els balls i les guerreres i guerrers de la filá cristiana El Cid de Massanassa.

Compartir el artículo

stats