Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Fiestas

Massamagrell trau la Fira del Comerç amb motiu de les festes

La programació manté el cinema a la fresca, sopar de germanor, pilota i el concert de Chenoa

Massamagrell trau la Fira del Comerç amb motiu de les festes

Massamagrell celebra una nova edició de les Festes Fundacionals del 5 al 14 de juliol, en una programació repleta d'actes culturals, esportius, lúdics i gastronòmics que faran que la gent ixca al carrer a gaudir de totes les activitats.

Al mateix temps també tindrà lloc la quarta Ruta de la Tapa Tas-ta'm, una iniciativa en la qual tant l'Ajuntament com l'Associació de Comerciants unixen esforços amb l'objectiu de fomentar el sector de la restauració al poble i que els veïns puguen gaudir de la gastronomia local. Del 5 fins al 14 de juliol es durà a terme la Ruta de la Tapa on participen 22 comerços.

La principal novetat de les festes fundacionals d'enguany és la Fira del Comerç, altra iniciativa en la que ajuntament i Associació de Comerciants volen promocionar i dinamitzar el comerç en Massamagrell, per a que la gent tinga l'hàbit de fer les compres al seu poble, on hi ha tot tipus de comerç amb un tracte personal i de plena confianza.

També se manté l'aposta pel cinema a la fresca, amb tres representacions a la plaça la Murta, Passeig Joan Celda i carrer del Sol, una iniciativa que se consolida i que agrada molt a la gent, tant als majors com als més menuts.

Distincions

Enguany els premis Villa de Massamagrell que otorga l'Ajuntament de Massamagrell són per al veí més destacat, l'esportista paraolímpic Héctor Álvarez; per l'Assocació Local el premi és per la AC Sant Antoni; mentre que per la institució supramunicipal recau en Obra Social la Caixa i per últim el mitja de comunicació que reb el premi és Apunt Media.

L'acte públic tindrà lloc el dijous, dia 11 de juliol, a les 20 hores, al Pati del Centre Cultural.

Per altra banda, la gastronomia també está present a les Festes Fundacionals. El dissabte, dia 13 de juliol, a les rodalies del Passeig Joan Celda, tindrà lloc el multitudinari sopar de germanor, organitzat per les festeres i festers.

Concerts de música

La música sempre és protagonista en les festes i en aquest cas l'aposta és total per part de l'Ajuntament de Massamagrell. El divendres, dia 12 de juliol, serà el torn de Sona Massama amb les actuacions de La sonrisa de Júlia i com actuació estel.lar Chenoa.

Serán moltes les persones que s'arrimen a vore en directe aquesta actuació que farà gaudir al públic asistent.

També cal anomenar el concert extraordinari que farà la Unió Musical de Massamagrell el diumenge, dia 14 de juliol, a les 18.30 hores, al Centre Cultural, per tancar les Festes Fundacionals.

Per últim, la pilota valenciana no falta a la cita amb el prestigiós torneig que porta el nom del «Tio Pena». Les partides se juguen els dimarts, dies 9, 16 i el 23 de juliol la gran final, amb pilotaris com Soro III, Puchol II, De la Vega i Pere Roc II, com escaleters que ompliràn les galeries del trinquet de Massamagrell.

Compartir el artículo

stats