Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Tornen els abrics per rebaixes

Senyores i senyors propietaris de tendes de abrics, estan d'enhorabona en la pitjor època que tenen vostès per a vendre la seua mercaderia en tot el any. I es que resulta que tenim rondant per València un angles amb abric de «manyo» amb un capoll a la solapa, que porta una cartera ben plena de bitllets, comprant abrics de tots tipus per a la temporada 2019-2023.

Se li ha vist comprant un abric de ecologista, verdet i tot, per aparentar que el seu projecte es respectuós amb el medi ambient i fins i tot ens va a construir un parc amb arbrets nous, on vol talar milers d'ells. També se li ha vist amb un abric d'esportista, groc i negre, quan el seu model d'entreteniment allunya als joves de l'esport físic per a tancar-los entre quatre parets tot el cap de setmana.

Ja fa dies, es va poder veure entrant a este personatge en una tenda d'abrics de transport sostenible, quan per molt que es pose la xupa de cuir, sabem que la seua arribada, va a suposar que a València circulen prop de 40.000 vehicles més tots els dies. Això si senyors, tinguen en conter quan es compren el proper abric vostès, que ha de portar màscara antigàs, per a sobreviure a la pol·lució que generaran eixos vehicles.

L'última tenda on l'han vist entrar ha segut en la d'abrics socials, ben baratets i que garanteixen una societat igual per a totes i tots. Clar home, tots sabem que en la societat de consum que promulga este senyor amb el seu model, totes les persones som iguals, tinguem els diners que tinguem. Clar home.

Diuen les males llengües que inclús se li ha vist comprar algun abric per als seus amiguets, i es que este home altra cosa no té, però comparteix tot el que té en els seus. Diuen que li han vist comprar un abric model campanya electoral, inclús un model volta ciclista, inclús algun model associació d'empresaris, ben elegant, això si.

Tots esperem que no li faltarà en el seu carret un model festa popular, amb carasseta i tot, un model ajuda al comerç local, amb hipocresia inclosa o un model Pare Noel ETT, que inclou treball precari per a tots els valencians en quatre anys.

El que esta clar, es que vostès, senyors de les tendes estan d'enhorabona, van a passar unes rebaixes d'estiu glorioses, així que ja poden encarregar les vacances a Venècia per exemple, per al més d'agost, que el negoci ja l'hauran fet pa tot el any.

El que no es dona conter l'anglès, es que els valencians ja estem farts de fum i de promeses falses, i que per molts abrics que porte, tots sabem que si el seu projecte fora tan bo com diu o com pretén aparentar, no li faria falta comprar tant d'abric, la gent el voldria sense més.

Compartir el artículo

stats