Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Alegria i germanor a les festes de massalfassar

Les activitats giren entorn a Sant Joan, la Immaculada Concepció, Mare de Déu del Carme, Sant Llorenç Màrtir i al Santíssim Crist de la Protecció.

La festa de la bromera serà el diumenge. levante-emv

En els primers compassos del mes d'agost, Massalfassar s'encén en flames per a celebrar les festes en honor a Sant Joan, la Immaculada Concepció, Mare de Déu del Carme, Sant Llorenç Màrtir i al Santíssim Crist de la Protecció. Cinc sants que fan vibrar a la localitat amb actes tan variats com interessants. Demà dissabte, a les 20 hores, serà el pregó a l'ajuntament com a punt de partida a les festes i a les 23.30 hores serà el concert de la Societat Musical de Massalfassar amb el cantor tradicional valencià Pep Gimeno, «Botifarra», a la plaça de l'Església.

Despús-demà, a les 8.00 hores, tindrà lloc la volta ciclista organitzada per l'ajuntament i el Club Ciclista Massalfassar, a les 11.00 la festa de la bromera i a les 18.00 serà la plegà dels Festers de Sant Joan acompanyats per la xaranga per a repartir ciris i estampes. El dilluns serà la celebració de Sant Joan amb una processó a les 20.00 hores i l'actuació de l'Orquestra «Vértigo» a la nit. El dimarts, a les 19.00 hores, serà la cavalcada de disfresses i, a les 00.30 hores, tindrà lloc el concert de l'orquestra «Twister».

El dimecres es produirà la «Festa del Melonet» amb una cercavila a les 20.30 hores, un sopar popular i l'actuació de la colla de dolçainers i tabaleters «El xarquet de Massalfassar» a la nit.

El dijous a la nit, el musical «Como hemos cambiado». L'endemà tindrà lloc la tradicional partida de pilota valenciana i actuarà el grup de teatre Massalfassar. El dissabte 10, els actes giraran entorn al patró Sant Llorenç. A les huit del matí serà la despertà i els actes religiosos comptaran amb una missa i una processó. Els concerts del grup «Smussa» i «La Fúmiga» tancaran la nit. El diumenge els actes seran en honor al Santíssim Crist de la Protecció amb la processó i el concert de La Figarmònica i la batucada pel poble. Per finalitzar, el dilluns 12 a la nit seran les paelles i, com a fermall d'or de les festes, actuaran les orquestres «Quinta Nota» i «Gamma».

Compartir el artículo

stats