Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

«Tenim un poble acollidor amb festes participatives»

La regidora de Festes, Empar Martínez Zahonero, defineix els actes patronals de la localitat de l'Horta Nord com a «molt participatius».

«Tenim un poble acollidor amb festes participatives» levante-emv

La regidora de Festes, Empar Martínez Zahonero, defineix els actes patronals de la localitat de l'Horta Nord com a «molt participatius» i avança que una carrera nocturna és la principal novetat aquest any. «El poble està molt implicat en les festes del Crist i Sant Llorenç però aquest any no hi han festers, un fet molt poc usual perquè Massalfassar és un poble acollidor amb festes participatives. I, per això, hem tractat de fer unes festes atractives aquest any per a agradar a un nombre major de persones», manifesta la regidora de Festes.

Des de l'ajuntament, «el nostre objectiu, des de la passada legislatura, ha sigut traslladar les grans orquestres a places més grans perquè cabera més gent y, a més a més, organitzar uns sopars previs als actes musicals perquè la gent es reunira i estiguera amb amics del poble que no veia feia temps. La nostra finalitat als actes patronals és fer festa i germanor». De tots els actes, el que Empar Martínez destacaria és la «Festa del Melonet» perquè «és una de les més antigues de la localitat, en les que els més menuts gaudeixen i potencien la seua creació amb els sobrants del meló». En eixe sentit, la regidora vol convidar a tots els veïns de la contornada i agrair a les institucions culturals que hi ha en Massalfassar per la seua dedicació a les festes.

Compartir el artículo

stats