Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Canvi d'ubicació del Jove Rock i la Discomòbil en Paiporta

L'Ajuntament de Paiporta ha decidit portar a terme aquests canvis per assegurar la seguretat, seguint les recomanacions dels cossos i forces de seguretat

Canvi d'ubicació del Jove Rock i la Discomòbil en Paiporta

L'Ajuntament de Paiporta modifica la ubicació d'alguns dels actes previstos per a les Festes de Sant Roc 2019.

Després de les reunions mantingudes amb cossos i forces de seguretat, i seguint les seues recomanacions, es reubicaran els esdeveniments on es preveu una nombrosa afluència de gent. L'objectiu serà el de garantir la bona marxa de les Festes.

Més concretament, els espectacles afectats per aquestes modificacions seran: la Discomòbil amb Ramiro DJ de dilluns 12 d'agost, que ara ocuparà el final del carrer Mestre Serrano (entre els carrers Literato Azorín i Sant Donís); i el Jove Rock de dimarts, dia 13, que tindrà lloc a la Carretera de Picanya.

La realització d'ambdues activitats estava prevista a l'àrea de casetes de festa, pero les recomanacions han obligat a canviar els plans inicials

El regidor de l'Àrea d'Interior i de Festes, Vicent Císcar, va mantindre recentment reunions amb presència de Policia Local i Guardia Civil per establir el dispositiu de seguretat de Festes i garantir la pau i la tranquil·litat de tothom. «La seguretat i el correcte desenvolupament de totes i cadascuna de les activitats de les Festes és la nostra principal preocupació», va afirmar el regidor.

Per a aconseguir aquest objectiu, la dotació policial al carrer serà l'adequada per a un transcurs tranquil i segur al llarg de totes les Festes. A més totes les forces de seguretat estan implicades i compromeses per a que es done un bon transcurs d'aquestes Festes.

A més, amb l'objectiu de reforçar la celebració d'unes festes pacífiques i segures per a totes i tots, l'Ajuntament posa en marxa, a iniciativa de la Regidoria d'Igualtat i la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de l'àrea de Benestar Social, la campanya «Fes festa saludable, no sexista i amb respecte».

Aquesta campanya consistirà en la ubicació de la carpa «Fes festa» la nit del 10 d'agost, quan s'estrena l'activitat de les casetes de festa al carrer Jaume I, i la nit del 12, a la nova ubicació de la discomòbil, al carrer Mestre Serrano. En aquesta carpa, el públic assistent trobarà la informació i assistència pròpia del Punt Violeta, per a previndre agressions sexistes, i també hi haurà tot el material i recursos de la campanya #JoTrie, per tal d'afavorir un consum responsable i unes festes on regne la convivència i el respecte.

Compartir el artículo

stats