Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Festes

Tres caps de setmana carregats d'actes en Massamagrell

Clavaris de la Verge del Rosari. a. m.

Les festes majors de Massamagrell enguany s'allargen fins a tres caps de setmana i acaban junt als actes del 9 d'Octubre.

Els actes multitudinaris i populars se celebran en cap de setmana per a que tothom puga gaudir de la festa. Hui, tindrà lloc un taller de fanalets, el sopar de benvinguda i el Xupinazo. Demà bous i diumenge entrà de la Murta i Pregó.

El proper cap de setmana és el gran, amb el ball de disfresses, el bou del poble i les paelles. Tres dies de festa amb actes populars que donaran pas al actes religiosos de dilluns a dijous, en honor als patrons del poble.

Per al tercer cap de setmana, arriba la torrà, cavalcades, més bous al carrer i dia de la bici i ball de plaça. Encara que enguany les festes s'allarguen uns dies més fins a la vespra del 9 d'Octubre.

La gent ja se prepara per eixir al carrer i participar en amics i familiars. Hi ha actes per a totes les edats i espectacles de qualitat. Cada vegada són més els actes i l'oferta, sobretot, la gastronòmica amb sopar de benvinguda, paelles, calderes i torrà, on participa moltes veïnes i veïns.

Els espectacles musicals són de primer nivell, amb l'orquestra Montecarlo com a icona i també el cartell dels bous és de gran prestigi i portarà a molts aficionals fins a Massamagrell.

Compartir el artículo

stats