Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

«Tenim actes multitudinaris amb molt de sentiment»

La regidora de Festes Nani Sepulveda vol que la gent ixca al carrer a gaudir d'unes festes sense violència i amb el màxim respecte entre tots

La regidora Nina Sepúlveda. a. M.

Què suposa ser regidora de Festes?

Ser la regidora de Festes en Massamagrell, on la cultura festiva està present al llarg de tot l'any, és tot un repte i un honor poder ostentar aquest càrrec i a la vegada una gran responsabilitat.

Hi han novetats?

Seguim la mateixa línea que des de 2015 quan vàrem entrar a governar i on vàrem ficar en marxa com a novetat les disfresses infantils, les paelles al migdia i el festival Holli de les paelles. També tenim festers.

El Festival Holli, tot un èxit?

Sí, va ser una novetat molt ben rebuda, especialment pel públic més jove i adolescent que va gaudir la vesprada de música i color i que a la gent va agradar molt i tenen ganes de tornar a gaudir.

Quin sóls els actes principals?

Tenim diferents actes multitudinaris, amb molt de sentiment, religiosos, musicals, gastronòmics i populars, tots ells fonamentals i que formen en conjunt les festes majors de Massamagrell.

La música està molt present a les festes, quina és l'aposta?

La música sempre està present a totes les festes. Apostem en el ball de disfresses per l'orquestra Montecarlo, de gran prestigi, en la nit del Xupinazo els nostres festers han triat una discomòbil amb espectacle, on la diversió està assegurada. I per la nit de la torrà, tenim el concert de Henry Mendez i José de Rico, per anar tancant les festes.

Enguany per fi si que hi ha festers de la Verge del Rosari....

Sí. Les despesses que suposa l'organització de les festes és molt elevat i agraïm el fet de que enguany tingam clavaris de Verge del Rosari, perquè al llarg de diferents anys no hi havien. Els actes que organitzem junt als festers i festeres se porta millor que si recau tota la despessa en l'ajuntament. Sempre és important tindre festers i festeres, són els protagonistes i la continuitat és necesaria.

Unes paraules per als veïns ...

Que la gent ixca al carrer i participe en les festes de manera educada. Que gaudixquen sempre des del respecte a totes i tots els veïns de Massamagrell. Volen gaudir d'unes festes lliures de violència, de qualsevol tipues violència, però especialment unes festes lliures d'agresions masclistes per a que siguen les millors.

Compartir el artículo

stats