Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

SILLA aposta per un Nadal cultural i solidari

El progama nadalenc inclou des d'espectacles musicals i de pallassos fins a projeccions de pel·lícules o una Fira Jove, sense oblidar la cursa benèfica Sant Silvestre i el Mercat Solidari, així com l'arribada del Pare Noel i els Reis Mags

Encesa de llums de Nadal a la plaça de Silla. A. S.

El Nadal, amb les seues característiques llums, garlandes i boles, alts arbres de pins i saborosos menjars, ja ha arribat al poble valencià de Silla. Des de hui i fins al proper 5 de gener, l'ajuntament ha organitzat un programa d'activitats per celebrar les festes més especials de l'any ficant en pràctica valors com solidaritat i agraïment conjuntament entre tot el veïnat.

Així, des d'este matí a les 12:00 hores, el carrer Castell acull el Mercat Solidari, mentre que a les 18:00 hores donarà inici la 10ª Gala del Poble Balla. Es tracta d'un espectacle benèfic organitzat per les associacions de ball local amb un preu simbòlic de tres euros. Este any la recaptació serà destinada íntegrament a l'Associació TEAyundamos.

El dijous, dia 26 de desembre, la companyia valenciana Infinity farà un recorregut musical per les cançons dels pallassos de la tele, ja que l'espectacle «Vivan los payasos» es representarà al Carmen Valero a les 18:00 hores. A més a més, a partir d'eixe mateix dia i durant el 30 de desembre i el 2 de gener, la plaça de Poble es transformarà a les 11:30 hores en un parc infantil on no faltaran els pintacares i unflables gratuïts per a tots els xiquets i xiquetes de Silla, així com la presència d'un patge real que arreplegarà les cartes dels més menuts per als Reis Mags. Ja en el dia 27 de desembre, desenes de veïns de la localitat competiran en una divertida cursa amb les disfresses més genuïnes. La Sant Silvestre Solidària donarà començament a les 19:00 hores, una divertida forma d'ajudar mitjançant la donació d'aliments no peribles que es destinaran a Cáritas Silla i que, a més, tenen premi, ja que es guardonaran les disfresses individuals i grupals més originals.

El dilluns, a les 16:30 hores i 19:00 hores, al Carmen Valero caurà la temperatura, ja que es projectarà la pel·lícula d'èxit «Frozen II», en què Elsa, Anna, Kristoff, Olaf i Sven s'embarquen en un nou viatge a l'interior del bosc per descobrir la veritat sobre un antic misteri del seu regne.

El torn de la Fira Jove arribarà el 2 i 3 de gener a les instal·lacions de la Nau. Amb entrada gratuïta, l'espai garanteix la diversió per als menors de 12 anys, encara que també s'habilitarà una zona de jocs de zero a tres anys.

De manera complementària a estos esdeveniments, l'Ajuntament de Silla impulsa l'Escola de Nadal i el Nadal Esportiu a l'Espai Jove els dies 23, 26, 27 i 30 de desembre i el 2 i 3 de gener. Esta iniciativa, a més d'afavorir la conciliació, educa als xiquets amb jocs i activitats lúdiques i formatives. A més a més, el consistori també fica a disposició dels ciutadans una escoleta matinera.

Compartir el artículo

stats