Veïns i veïnes:

Em dirigeix a tots vosaltres per dir-vos que en esta situació de greu emergència sanitària que estem patint per tot el món, debut al COVID19, El Puig també es veu afectat a dia de hui. Per això vull dirigir unes paraules dànim i desitjar una ràpida recuperació tant a algunes persones diagnosticades com a altres que estan en quarantena en els seus domicilis.

Des de les diferents Administracions sestà treballant sense descans, per intentar frenar la seua propagació; els sanitaris sestan deixant la pell cuidant de la salut de tots nosaltres; els serveis de seguretat controlen que es complisquen totes les normes de seguretat perquè tot isca bé.

Les persones del SAD de lAjuntament acudeixen tots els dies a atendre a les persones que ho necessiten i amb lajuda del voluntariat que sha oferit anar a fer la compra daquelles persones majors que ho necessiten. (Aprofite per dir-vos que si conegueu alguna persona que li faja falta ens ho comuniqueu).

La brigada municipal desinfecta tots els dies els carrers i llocs mes freqüentats. Ahir mateix en ajuda dels agricultors que ficaren els seus tractors en els turbos per desinfectar el poble, secà i platja.

Però l'acció més important i efectiva per parar la propagació del virus és que es quedem a casa, el contacte en altres persones favorix el contagi. Evitem eixir tots els dies a comprar i quant ho fem, respectem la distància de 2 metres en les altres persones, només així ajudarem a parar el COVID19 i tornar quan més prompte millor a les nostres vides.

Agrair també a totes les persones que heu cosit, esteu cosint i cosireu les mascaretes. Sou unes 100 les voluntàries que vos heu oferit i estem repartint de manera que pugeu col·laborar la més gent possible, però encara que es queden algunes persones sense cosir, el detall és el que compta. Sou increïbles. Hi ha gent que em crida per telèfon desitjosa de participar.

Jo ja sabia que era Alcaldessa dun gran poble com és El Puig, però esta situació que estem vivint, mha donat a conèixer, encara més, la grandesa de la seua gent. No tinc més paraules ja per dir lorgullosa que estic del meu poble.

Gràcies, gràcies i moltes gràcies!!!