CaixaBank en col·laboració amb la Fundació "la Caixa" han donat suport al projecte de l'Ajuntament de Museros de Menjar a Casa per a menors amb famílies vulnerables, amb una donació de 14.000 euros. Gràcies aquesta ajuda, Museros podrà continuar millorant la vida dels veïns i de les veïnes que més ho necessiten a causa de la crisis generada pel la COVID-19. Aquesta iniciativa gastro-social permet que aquelles famílies que tenen xiquetes o xiquets becats amb el 100 % del menjador, se'ls porte cada dia el dinar a casa i continuen tenint una dieta nutritiva, equilibrada i elaborada de dilluns a diumenge.

A més, des que es va decretar l'estat d'alarma han augmentat les sol·licituds de famílies vulnerables al Departament de Serveis Socials perquè un gran nombre de veïns i veïnes de Museros s'han vist afectats per aquesta situació i per la falta de recursos econòmics per fer front a les necessitats bàsiques. No obstant això, hi ha una capacitat de reacció immediata d'aquest departament per ajudar el més ràpid possible, i per aquesta raó, s'ha ampliat la partida destinada a l'emergència social perquè volem poder atendre totes les persones i les seues peticions.

L'Ajuntament de Museros, i concretament Serveis Socials, continua treballant dur, de manera incansable i en equip per aconseguir pal·liar els efectes d'aquesta devastadora emergència social i donar suport a totes les persones més vulnerables que actualment s'han vist afectades per les conseqüències econòmiques i socials del coronavirus.

El regidor de Benestar Social, i primer tinent d'alcalde, Vicente Pérez, explica: "Treballem per a les persones, i si sempre hem estat al seu costat per ajudar-les, ara en situacions com aquestes, més que mai. Des de l'Equip de Govern intentarem ajudar a tots els veïns i les veïnes de Museros que ens necessiten per aconseguir eixir totes juntes d'aquesta devastadora crisis".

La cooperació de CaixaBank s'emmarca dins del programa Amb tu més que mai, en el qual s'intenta recolzar tot tipus d'iniciatives per mitigar els efectes econòmics d'aquesta crisi sanitària i estar al costat de la societat en uns moments tan complicats i difícils en els quals la cooperació i col·laboració és més necessària que mai.