El «Ple a l’Escola» és un projecte de la regidoria de Participació Ciutadana de Picassent dirigit a l’alumnat de 6é de primària dels centres educatius, els quals, a través d’un treball previ d’estudi, anàlisi i debat, han posat sobre la taula quines millores volen executar en els parcs infantils, cadascun amb el més pròxim al seu centre escolar. És per tant, una iniciativa que pretén promoure el debat entre elles i ells, a gestionar els recursos econòmics de l’Administració Local, i conèixer així el seu funcionament.

Després de tot un any, on s’han hagut d’adaptar a les circumstàncies de la covid19, ha arribat el moment de presentar les propostes i votar les més valorades. Per això, varen tindre lloc les sessions de presentació de cada grup al parc de les garroferes de l’Omet, on l’alumnat va exposar i defendre el seu projecte i les iniciatives de millora dels parcs.

L’alcaldessa Conxa Garcia va estar en cadascuna de les sessions acompanyada per membres de l’equip de govern, va escoltar i conèixer cadascuna de les presentacions dels grups.