Suscríbete

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Alfara i el CEU convoquen 11 beques per a estudiants del poble

A les tradicionals ajudes per a cursar estudis superior de grau, se suma una nova per a cicles formatius

Façana principal de l’edifici del CEU en Alfara. | A.A.

Façana principal de l’edifici del CEU en Alfara. | A.A.

L’Ajuntament d’Alfara del Patriarca ha publicat les bases per a la concessió d’11 beques per a cursar estudis de grau en la Universitat Cardenal Herrera CEU i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior en l’Institut Superior d’Estudis Professionals CEU València. El termini per a presentar les sol·licituds serà fins al 10 de juliol de 2021.

Aquest any, com a novetat, i complint el que es preveu en el conveni entre l’Ajuntament d’Alfara del Patriarca i la Fundació CEU San Pablo de 25 de novembre de 2020, es convoca una beca per a estudiar Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior en l’Institut Superior d’Estudis Professionals CEU València (ISEP).

Aquesta nova beca se suma a les 10 per a cursar estudis superiors de grau en els centres la titularitat dels quals corresponga a la Universitat CEU Cardenal Herrera, situats a la província de València, i que tradicionalment ja concedien totes dues institucions als veïns de la població d’Alfara del Patriarca.

«Gràcies a la voluntat de totes dues institucions hem pogut incloure en les beques per al pròxim curs els estudis de cicles formatius de grau mitjà i superior, ja que existeix una demanda creixent d’aquesta mena de formació en la població», explica l’alcaldesa de Massalfassar, Marisa Almodóvar

Compartir el artículo

stats