El Festival de Música de Cambra de Godella torna este mes de juliol. La tretzena edició del certamen, baix la direcció de Joan Enric Lluna i organitzat per l’Associació d’Amics de Música de Cambra, tornarà a inundar de música la localitat de l’Horta Nord del 23 de juliol a l’1 d’agost amb multitud de concerts tant en el Teatre Capitolio com en Villa Eugènia.

En esta ocasió, el Festival de Música de Cambra girarà al voltant de la música inspirada en la idea de la resiliència, la lluita per la justícia, l’esperança i la necessitat de trobar els punts comuns entre cultures i tradicions com a vies de solucions.

Philippe Graffin, Leticia Moreno, Benedicte Palko, La Moneta, Agustín Diassera, Daniel Blanco, Ensemble del Festival, Trío Arbós o Mauricio Sotelo són alguns dels artistes que passaran per l’escenari del festival de Música de Cambra de Godella.

Tatiana Prades, regidora de Cultura de Godella, ha explicat la importància d’este certamen: «La nostra localitat respira música pels quatre costats i el Festival de Música de Cambra és un exemple més. Celebrarem la seua tretzena edició i segur que el públic quedarà encantat amb la proposta que tenim preparada».