La Terrassa d’Estiu de Burjassot continua amb la seua programació de cinema a l’Auditori de la Casa de Cultura. Aquest cap de setmana, del 13 al 15 d’agost, la proposta de cinema familiar que aterrarà al municipi és «Bebé Jefazo 2: negocis de família», que comptarà, per segona vegada, amb les aventures dels germans Templeton.

En aquesta nova producció de Dreamworks , Ted, el xicotet protagonista de la pel·lícula s’ha convertit en un adult multimilionari, el qual no té temps per a res que ens siga el seu treball. A més, serà la primera aparició de les seues nebodes, les filles de Tim, que han heretat més d’una habilitat del seu oncle. En la versió espanyola, els actors José Coronado i el seu fill, Nicolás Coronado, presten la seua veu als protagonistes de la cinta.

A més, Burjassot va acollir el passat dimecres 11 i el dijous 12 d’agost «Cruella», la pel·lícula protagonizada por Emma Stone, i continuarà amb la seua programació d’agost, del 18 al 22 d’agost, amb «Escuadrón suicida» y «Descarrilados».

Les entrades per a gaudir de les estrenes de la Terrassa d’Estiu, a un preu únic de quatre euros, es poden adquirir telemàticament en Cinema Tívoli.