El participant Miguel Carlos Montesinos es va adjudicar el primer premi en el Concurs de pintura ràpida ‘Godella i el seu entorn’, que va celebrar la seua dihuitena edició el passat cap de setmana i en el qual van participar més d’una trentena artistes de totes les edats. María Ochoa, per la seua part, va aconseguir el premi de la categoria local.

En la categoria de majors de 16 anys, Miguel Carlos Montesinos va rebre, a més del guardó que va acreditar la seua obra com la millor per part del jurat, un premi en metàl·lic per valor de 1.000 euros. Mentrestant, Manuel Giménez i Amparo Bayarri van aconseguir el segon i tercer premi, respectivament, gràcies als seus treballs elaborats durant la jornada de dissabte i un premi en metàl·lic.

Mentrestant, Aurelio García i Héctor Dols també van tindre el reconeixement del jurat i es van emportar premis en material de belles arts valorats en 150 euros.

D’altra banda, en menors de 16 anys, l’obra de Noah Alwan va ser designada com la millor del certamen, mentre que Miriam Corell i Lucía González van aconseguir els dos segons premis.

Van integrar el jurat, presidit per la regidora de Cultura, Tatiana Prades, els experts José Vergara, pintor, restaurador i gravador en el Museu de la Biblioteca Valenciana; Josep Ferriol, comissari, pintor i professor d’Arts Plàstiques; Manuel Silvestre, catedràtic de serigrafia de Belles Arts de la UPV, pintor i gravador, i Francisca Lita, professora de Belles Arts de la UPV, pintora i gravadora,

La regidora va destacar l’excel·lent treball dels autors: «Hem gaudit d’una jornada on l’art va eixir al carrer. Cada artista va buscar un raconet peculiar a Godella per a immortalitzar-lo».