Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Amparo Pastor presenta en Burjassot una novel·la d’intriga

L’obra «El canto de la mirada» troba en l’amistat la busca de la bellesa, segons explica l’autora

Pastor, al centre, junt a l’alcalde, Rafa Garcia. | V.R.SANCHO

«El canto de la mirada», eixe exemple de sinestèsia digne de qualsevol manual de l’art de l’eloqüència, dóna títol a una obra que convida a l’entreteniment i a la reflexió. La Casa de Cultura de Burjassot acollí la presentació del nou llibre d’Amparo Pastor Badelles, «El canto de la mirada», en un acte que, juntament amb l’escriptora, presidiren el seu editor, José Luis Victoria –d’Ediciones Hades–, i l’alcalde, Rafa García, en presència de nombrosos agents del teixit social del municipi.

Coneguda per la seua dilatada trajectòria en el camp de la dramatúrgia, especialment al davant de l’Associació Teatral Paraules i Dones com a autora i directora, amb la nova publicació Amparo Pastor se submergix en el gènere novel·lesc. Ja ho féu abans, en 2017, amb «Sombra y delirio», novel·la on abordava la drogaddicció en els jóvens. Ara, amb l’obra Pastor oferix una història d’intriga que, com ella explicà durant la presentació, troba en «l’amistat i la busca de la bellesa» dos dels seus assumptes principals.

Esta cita cultural, amb la qual l’equip de Biblioteques Municipals reprenia les activitats després de les vacacions d’estiu, es completà amb la lectura de fragments de la novel·la a càrrec de la rapsoda i narradora Gloria Sevilla, acompanyada al piano per Esther Bernat.

Compartir el artículo

stats