El Gran Teatre de Paterna alça el teló aquest cap de setmana per a estrenar la programació de tardor, entre la qual es troba el musical «ABBA LIVE TV» o la representació del Trencanous pel famós Ballet de Moscou.

Aquest divendres, 1 d’octubre, arranca el calendari escènic del Gran Teatre Antonio Ferrandis de Paterna amb l’obra «9» producida de forma conjunta per Perros Daneses y Yapadú Produccions, interpretada per Inma Sancho i Toni Misó entre altres. «9» és un thriller psicològic que gira entorn de la deliberació d’un jurat que haurà de decidir sobre la sort d’un jove d’origen magrebí, acusat de matar al seu pare.

El diumenge 3 d’octubre serà el torn de «Cremallera», una representació carregada de bellesa i tendresa, produïda pel Teatre Escalante, que versa sobre la vida en un campament de refugiats.

El 29 d’octubre es representarà en el Gran Teatre «La Coartada de Bernabé Rico», una obra de suspens repleta de girs i sorpreses, interpretada per Gorka Otxoa, María Castro i Miguel Hermoso.

Ja el mes de novembre arribaran a l’escenari paternero «Caperucita Today (y déjate de cuentos)», un espectacle de dansa contemporània per a tots els públics amb una Caputxeta adolescent i actual, i «Rita» de Marta Buchaca, una comèdia familiar interpretada per Carlos Hipólito i Mapi Sagaseta.

Una de les cites més esperades és la de «ABBA LIVE TV», un espectacle replet de diversió i de molta i molt bona música en directe que tindrà lloc el 26 de novembre.

El divendres, 10 de desembre el Ballet de Moscou, celebrant els seus més de 30 anys sobre els escenaris de tot el món, convidarà al públic paternero a gaudir d’una de les obres més emblemàtiques del repertori clàssic de ballet, «El Cascanueces».

El 17 de desembre el Gran Teatre projectarà el documental rodat a Paterna, «Afusellats», escrit Manuel Rossell i Lucas Moro, sobre les persones ajusticiades durant la repressió franquista.

Espectacles per a Nadal

Amb l’arribada de les festes nadalenques, el Gran Teatre ha programat el 28 de desembre un espectacle per a tota la família, «Pinocho un musical de aventuras», que realitzarà un viatge al llarg de les aventures més conegudes de l’entranyable Pinotxo, amb una partitura fantàstica, veus en directe i grans coreografies.

Les entrades poden adquirir-se ja en la taquilla del Gran Teatre Antonio Ferrandis de Paterna de 9 a 14 hores o a través de la web www.tickentradas.com.