Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La protectora reedita «Obri una gàbia i regala vida»

El col·lectiu també va desenvolupar una activitat amb l’escola infantil «Alevín» de Rocafort on es varen recollir aliments i material divers

Integrantes de la protectora

«Any rere any són moltíssims els animals que patixen l’abandó. Uns pocs tenen la sort de ser rescatats i de tindre una nova oportunitat; però solen viure en una gàbia fins que arriba el seu àngel… Adopta i regala’ls el seu gran somni: una llar». La Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) ha reeditat la seua campanya «Obri una gàbia i regala vida». Des del col·lectiu tornen a transmetre a la ciutadania el missatge que «optar per l’adopció és la millor forma d’adquirir animals de companyia».

D’esta manera, la protectora convida les persones a visitar el refugi animal per a conéixer els seus residents i les anima a «obrir una gàbia».

Activitat escolar

D’altra banda, l’escola infantil Aleví de Rocafort, dins de les activitats del seu projecte «The change is in your hands» (el canvi està en les teues mans) i amb motiu del Dia Mundial dels Animals, celebrà recentment una jornada a benefici de la Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB). Amb el lema «Este tren solidari va directe a la Protectora de Burjassot», el parvulari rocafortà instal·là en el centre una parada de recollida d’aliments i material per a l’atenció i cura de les mascotes.

Durant la jornada els xiquets i les xiquetes –els «alevins»– tingueren ocasió de jugar amb els animals que la SPAB portà al jardí d’infància. Segons el col·lectiu, «les interaccions amb animals són molt beneficioses per a ambdós. Per una part, els menuts veuen desenvolupada la seua atenció, empatia i expressió d’emocions, aspectes essencials per al seu desenvolupament; per altra part, per als animals la interacció és altament beneficiosa per a tindre experiències positives».

Compartir el artículo

stats