Suscríbete

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Alfafar participa en una trobada sobre interculturalitat en França

Quatre joves han estat durant vuit dies en Le Bacarès dins del programa Exilie de Erasmus+

Els joves d’Alfafar amb la resta de participants del programa Exilie. | A.A.

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Joventut, ha organitzat la participació de quatre joves del municipi en el programa d’intercanvi juvenil Exilie, dins de l’acció Erasmus+.

´Entre els dies 22 i 31 de setembre Le Bacarès (França) va acollir aquest programa d’intercanvi juvenil, amb l’objectiu de conscienciar als joves sobre la immigració per a lluitar contra l’exclusió social i els drets humans. A més, es va treballar per a promoure i introduir una reflexió sobre la interculturalitat i la llibertat de moviment, sensibilitzar a la joventut sobre la nostra herència d’immigració i els problemes d’immigració actuals, animar al grup a intercanviar experiències sobre l’exclusió i experimentar noves eines i mètodes per a compartir la seua experiència entre els seus parells.

Les quatre persones participants van poder compartir l’experiència amb altres països, com ara: Itàlia, Bielorússia, França i Turquia. Això els ha permés enriquir el seu aprenentatge al llarg de la seua estada a França, compartint experiències i culturals diferents.

Amb aquesta acció, l’Ajuntament d’Alfafar continua la seua labor en el foment i facilitació dels processos d’emancipació, autonomia i formació, secundant així l’accés a la mobilitat internacional de les persones joves d’Alfafar.

Compartir el artículo

stats