Suscríbete

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El Joan XXIII de Catarroja s’adhereix a ‘La sostenibilitat al plat’

El programa pilot d’Educació busca que el menjador oferisca menjars més sostenibles i ecològics

El CEIP Joan XXIII de Catarroja ha entrat a formar part, des d’aquest curs que acabem d’encetar, del programa pilot impulsat per la Conselleria d’Educació, ‘La sostenibilitat al plat’. A través d’aquesta iniciativa el menjador escolar del centre s’ha planificat com un espai que oferisca menjars més sostenibles i ecològics.

Amb aquest programa, que està tutoritzat per Cerai i Ecotira de MercaValència, l’alumnat del CEIP Joan XXIII gaudeix d’un menjador amb un menú que ofereix més aliments ecològics, productes de temporada i de proximitat, tots ells objectius sostenibles i de foment de conductes biosaludables.

A més, les cuineres del centre han realitzat un curs, a través d’aquest programa, per a preparar fantàstiques receptes amb verdura ecològica de temporada que resulten més atractives per als comensals.

«Aplaudim aquesta iniciativa de Conselleria d’Educació que aposta per portar la sostenibilitat als nostres menjadors escolars. Al mateix temps, ens facilita la conscienciació tant en els centres com en les cases de la importància de fer un consum responsable i el valor dels productes de quilòmetre zero», explica José Antonio Cuberos, regidor d’Educació de Catarroja.

Compartir el artículo

stats