Suscríbete

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Aldaia impulsa la creació d’una escola de pilota valenciana

Les inscripcions estan ara obertes i la pràctica es desenvoluparà en un trinquet totalment renovat

Activitat en el trinquet d’Aldaia. | A.A.

La regidoria d’Esports d’Aldaia ha impulsat enguany la creació d’una Escola de Pilota Valenciana. D’esta manera, al poliesportiu Jaume Ortí, els i les interessades treballaran l’esport més autòcton els dilluns, dimecres i divendres. Els dos grups entrenaran separats per edats: 6 a 11 anys, de 17.30 a 18.30 hores, i entre els 12 i 17 anys ho faran de 18.30 a 19.30 hores, en un nou trinquet remodelat.

La iniciativa, recolzada també per la regidoria d’Educació, incorpora a més un programa de pilota valenciana a tots els col·legis d’Aldaia «amb l’objectiu de fer-los arribar l’esport més tradicional així com els valors de l’esport en equip i individual», segons la regidora d’Instal·lacions Esportives i Educació, Marta Romeu.

En classe, per tant, l’alumnat ja incorpora este aprenentatge amb sessions teòriques i pràctiques. Aprenen a fer-se el seu guant de raspall, juguen tornejos als centres educatius i amb les classificacions, arriben a organitzar-se les finals al trinquet d’Aldaia.

Romeu conta com «a les mini competicions organitzades, el passat curs es va tancar amb premis per als i les guanyadores així com altre reconeixement als valors ètics, com el respecte, o el treball en equip».

Actualment està obert el termini d’inscripcions, que es pot realitzar a la recepció de la piscina lúdica del poliesportiu, amb un preu de 54 euros.

Un trinquet renovat

El poliesportiu Jaume Ortí d’Aldaia va estar en obres durant el passat curs. Es van rehabilitar les parets del terreny de joc, renovar servicis,afegir dutxes individuals i un nou magatzem que connecta amb la pista o nous accessos.

Compartir el artículo

stats