Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Burjassot recapta 5.600 € en la nova marxa contra el càncer

L’organització estima que participaren unes 1.200 persones en l’activitat solidària, que ha tornat als carrers després del paró de 2020

Marxa contra el càncer de Burjassot. | V.R.S.

Amb el lema «¿Et mous amb nosaltres?», Burjassot acollí este diumenge passat pel matí, amb èxit de participació, una marxa solidària emmarcada en el Circuit Provincial de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) de València-Run Càncer 2021.

En la seua nova edició, organitzada per la Junta Local contra el Càncer de l’AECC amb la col·laboració de l’ajuntament i de Caixabank, la prova «reuní 1.200 marxadors», segons l’organització.

Abans de començar la volta a peu (de quatre kilòmetres amb eixida i meta en la plaça de l’Ajuntament), la presidenta de la Junta Local contra el Càncer, Lola Angresola, i l’alcalde de Burjassot, Rafa García, mostraren el xec de la recaptació obtinguda per participar en la marxa: «5.600 euros». La quantia «es destinarà íntegrament a projectes d’investigació de la malaltia».

Les carreres contra el càncer, en la modalitat de 10K o de marxes, han tornat als carrers de les poblacions de l’Horta després de dos anys, donat que en 2020 la padèmia va impedir que s’organitzaren.

Compartir el artículo

stats