Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Pactem Nord y Facenord acull la «II Trobada d’associacions de comerç»

Almàssera realitzarà el diumenge el lliurament de premis a les entitats de l’Horta Nord i una serie de ponències formatives i motivacionals

L’any passat es va celebrar la I Trobada amb un gran èxit de participació. | PACTEM NORD

El Consorci Pactem Nord i Facenord (Federació d’associacions de comerç i empreses de l’Horta Nord) ja estan ultimant els detalls de la «II Trobada d’associacions de comerç de l’Horta Nord», una trobada que reunirà a Almàssera el diumenge dia 24 d’octubre a associacions, entitats dedicades al comerç de proximitat, a expertsi expertes i als propis comerços de l´Horta Nord.

En aquesta segona trobada es durà a terme una sèrie de ponències formatives i motivacionals, a més de diferents activitats lúdiques, amb l’objectiu de donar visibilitat i reforçar el treball que dia a dia desenvolupen els comerços de proximitat i associacions de comerç local per a potenciar aquest sector econòmic.

Així mateix, en aquest acte es farà lliurament de diversos reconeixements a diferents comerços de l’Horta Nord, en les diferents categories: A la transformació digital, a l’associacionisme comercial, a la cooperació empresarial, al comerç responsable i a l’emprenedoria comercial. A més, es vol fer un reconeixement especial als mitjans de comunicació que han estat fent costat al sector comercial detallista en els pitjors moments que han viscut a conseqüència de la pandèmia.

Pactem Nord i Facenord van realitzar per primera vegada aquesta trobada d’associacions al novembre de l’any passat amb un gran èxit i esperen que es consolide i es mantinga com una cita permanent per a les entitats i comerços de l’Horta Nord.

Levante-EMV, premiat per recolzar al comerç

Pactem Nord i Facenord, en aquesta segona edició de la «Trobada d’Associaccions de comerç de l´Horta Nord», han volgut incloure en el lliurament de premis un reconeixement especial als mitjans de comunicació que cobreixen l’actualitat dels municipis de la comarca per la gran labor exercida en pandèmia.

L’edició de l’Horta de Levante-EMV, prepresentada per la seua delegada Laura Sena, rebrà el premi en la gala que se celebrarà aquest diumenge a Almàssera per secundar, a través de les publicacions en les seues pàgines, al sector comercial detallista en aquests moments de crisis motivats per la pandèmia.

Compartir el artículo

stats